SSL Certificaten

 

Secure Sockets Layer, SSL, is de technologie voor het maken van een geëncrypteerde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekerd dat alle data die tussen de webserver en browser wordt verstuurd geheim blijft voor buitenstaanders. SSL is een standaard en wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties. Om een SSL verbinding tot stand te brengen heeft de webserver een SSL Certificaat nodig. Everyday Webhosting levert deze certificaten, voor het beveiligen van transacties, wachtwoorden, persoonlijke gegevens enzovoort.

 

Single Root Certificaat met 99,3% browser ondersteuning

RapidSSL is een 128 bit Single Root SSL certificaat. Hiermee kunt u 1 domein beveiligen. RapidSSL is al geaccepteerd door IE 5.01+, Netscape 4.7+, Mozilla 1+ browsers vele andere nieuwe Windows en op Mac gebaseerde browsers.

 

Hoe ziet dat er dan uit

In plaats van standaard via http, worden alle gegevens van uw website versleuteld verstuurd via https.
Everyday Webhosting biedt SSL via een op uw eigen website ingericht certificaat. U kunt het SSL-certificaat als extra aanschaffen voor uw website. SSL ziet er voor uw domein als volgt uit: httpS://www.uwdomein.nl
De prijzen hieronder zijn inclusief aanvraag, aanmaken, installatie en eigen uniek IP-adres.

 

Browser ondersteuning

De volgende browsers ondersteunen een SSL certificaat:


IE 5.01+

Safari

AOL 5+

Mozilla 1+

Netscape 4.7+
 Firefox 1+

Opera 7+

 

Meerdere jaren bestellen

Het kopen van een certifcaat voor meerdere jaren kan zeer voordelig zijn. Kijk hieronder maar eens naar de prijzen. Als u elke keer een certificaat koopt voor een jaar, is dit duurder dan wanneer je hem bijvoorbeeld voor een aantal jaar neemt.

 

De Prijzen:


1 jaar

2 jaar

3 jaar

1 RapidSSL Certificaat

€ 20,00 € 35,00 € 45,00

 

Dit zijn prijzen inclusief het aanvragen, het aanmaken en installeren van het certificaat.
Stuur ons een email als u meer informatie wilt.