Site Builders

 

Online Sitebuilders zijn applicaties die u op uw website kunt plaatsten, zonder dat u zelf kennis nodig heeft van programmeertalen of databases. Via het regelpaneel kunt u met een druk op de knop de applicaties zelf installeren. Er zijn ook CMS (content  management system) pakketten  toegevoegd zodat u zelfs uw website in 1 keer kunt laten neerzetten en makkelijk kunt onderhouden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Hieronder een overzicht van een aantal sitebuilders die beschikbaar zijn met daaronder uitleg.
We hebben op dit moment 87 sitebuilders die u kunt gebruiken. Op de website van Installtron, vind u ze allemaal inclusief de mogelijkheden.

     


 

osCommerce is een webwinkel met alles erop en eraan.  De vele mogelijkheden en uit-de-box installatie maakt het mogelijk om met minimale moeite en zonder welke kosten dan ook een online winkel op te zetten en te onderhouden.


Met FlexWiki kunnen pagina’s op internet gezet worden, die door andere websurfers bewerkt kunnen worden. Een voorbeeld
hiervan kun je vinden op de website: Wikipedia.


Met ForumApp kunt heel eenvoudig en makkelijk een forum installeren en u bezoekers laten discussieren op uw website.


Een applicatie om uw foto’s te kunnen tonen aan de rest van de wereld of alleen aan bekenden. nGallery is een applicatie
die zeer makkelijk is in het gebruik. Ziet er mooi uit.


Met deze applicatie kunt u zelf een gastenboek opzetten. Met een gastenboek kunt u uw bezoekers een berichtje neer zetten op uw website.


 

Joomla is een van ‘s werelds beste open source content management systemen (CMS). Joomla zorgt voor eenvoudig beheer en publicatie van de inhoud die u kwijt wilt op uw website. Vormgeving, structuur en inhoud zijn namelijk van elkaar gescheiden, waardoor inhoud aan de hand van templates automatisch op de goede plek wordt  gepubliceerd. Voor meer informatie en voorbeelden van templates, kijk op Joombla.


Mambo versie 4 is de voorloper van Joomla en dus ook  een zeer goed pakket.


Met deze applicatie kunt u op een makkelijke, maar zeer professioneel manier advertenties op uw website beheren.


Phpbb is op dit moment de meest gebruikte applicatie om een forum te maken. Het is tevens zeer makkelijk in het gebruik. Laat uw bezoekers over alle mogelijke onderwerpen discussieren.


WordPress is 1 van de mooiste applicaties om een Weblog te maken. WordPress is makkelijk, betrouwbaar en zeer flexibel. Zeker een aanrader als je een weblog op je website wilt.

 

Everyday Webhosting geeft geen support op de applicaties zelf. Everyday Webhosting is niet verantwoordelijk voor updates.
De gebruiker vrijwaart Everydaywebhosting voor alle schade die kan voorkomen uit de installatie of het gebruik van de applicatie. Voor de 
support op de applicaties verwijzen wij u naar de ontwikkelaars van deze applicaties.